Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Technische dienst draaideurkast PDC-195, 195*100*45, blauw

Een draaideurkast: een klassieke opbergkast toepasbaar in verschillende omgevingen. PDC kent ook een extra stevig model en voldoende ruimte voor opbergen van een laptop of computer! De zogeheten PDC technische dienst draaideurkast. Een prima kast voor plaatsing in een werkplaats waar men ook in handbereik een laptop of computer wenst te hebben. De PDC technische dienst draaideurkast is leverbaar in de kleuren lichtgrijs en lichtgrijs met blauwe deuren.  

De technische dienst draaideurkast PDC-195 is een kast met een hoogte van 195 cm bij een breedte van 100 cm en een diepte van 45 cm. De PDC-195 draaideurkast kent een zeer robuuste en zware gelaste constructie. De PDC-195 draaideurkast is afgewerkt met een krasvaste poedercoating. De openslaande deuren zijn voorzien van stootdoppen voor een gedempte sluiting. De deuren zijn tot maar liefst 240 graden te openen. Dit komt door de buitenliggende scharnieren.

Documentatie, gereedschap en een laptop of computer kan veilig in de draaideurkast PDC-195 worden opgeborgen. De kast is namelijk afsluitbaar middels een cilinderslot. Bijgeleverd worden 2 sleutels. Het cilinderslot is verwerkt in een verzonken draaigreep. Kast wordt afgesloten middels een 2-puntssluiting.

Bijgeleverd worden 2 legborden. De legborden zijn geschikt voor opbergen van documentatie en/of gereedschap, maar zijn ook geschikt voor ophangen van laterale hangmappen met een spoorbreedte van 33 cm. De legborden kunnen op gewenste hoogte in de kast worden geplaatst. Om de 3,5 cm kent de kast de mogelijkheid om legborden te plaatsen. De legborden kunnen een gewicht van 100 kilo dragen. 

Het paneel bovenin de kast is voorzien van perforatie voor opslag van gereedschappen. Haken voor in het geperforeerde paneel worden helaas niet meegeleverd. 

Wenst u uw werkplaats in te richten met de PDC kasten? PDC heeft verschillende kasten in het assortiment welke prima te plaatsen zijn in uw werkplaats! Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
PDC
Artikelnummer:
DMTTD195100-7035
Type:
Gelast
Aantal deuren:
2
Sluiting:
Cilinderslot
Aantal legborden:
2
Kleur:
Blauw
Hoogte in cm:
195
Breedte in cm:
100
Diepte in cm:
45
Garantie:
5 jaar
Materiaal:
Metaal
€ 626,95 € 507,15
€ 613,65 incl. btw
Uw voordeel € 119

Kleur deur
Sluiting


Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 5 jaar


  Deel dit artikel met anderen