Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
Nu open

+31 318 20 20 54

E-mail ons

WhatsApp

School lockers

Goede school lockers tegen een scherpe prijs

School lockers, ze zijn niet meer weg te denken uit ons onderwijs. Ze bieden uw leerlingen of personeel de mogelijkheid spullen op te bergen, uiteraard veilig en vertrouwd door de lockers op slot te doen. Maak gebruik van lockers in het grijs of in het blauw, van een uitstekende kwaliteit. Wilt u de school lockers 4 deurs, 5 deurs, 8 deurs, 10 deurs, 12 deurs of wellicht zelfs 15 deurs uit laten voeren? Blader door de verschillende modellen en kies op basis daarvan een type dat optimaal aansluit bij uw praktische doel. Bekijk het totale overzicht van metalen lockers waar u de keuze heeft uit meer dan 400 verschillende modellen of kom een keer langs op onze showroom om ons aanbod te zien en met elkaar te vergelijken.

11 producten gevonden

Lockers met sloten

Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met lockers met sloten, waardoor uw gebruikers de mogelijkheid hebben deze af te sluiten. De lockersloten zijn eenvoudig te gebruiken en van een goede kwaliteit. Kies voor de lockers met een cilinderslot, waarmee u ervoor zorgt dat alleen de sleutel toegang biedt tot de inhoud. Dankzij de school lockers met postvak of brievenbus is het voor anderen wel mogelijk om post achter te laten, of via de locker een bepaald bericht door te geven. Dit maakt de locker multifunctioneel.

Online school lockers kopen

Uiteraard kunt u online school lockers kopen, waardoor u uw bestelling eenvoudig door kunt geven. Wilt u de lockers goedkoop aanschaffen, of bent u op zoek naar een scherpe aanbieding? Blader door de verschillende modellen en vraag een offerte aan indien u specifieke wensen heeft of u een groot aantal school lockers wilt bestellen. Wij zorgen dan voor een scherpe lockers prijs, waarmee u voordelig zorgt voor een ideale voorziening op school, of in een andere ruimte waarin u er gebruik van wenst te maken.

Meer weten over de verschillende lockers, of wilt u contact opnemen voor een scherpe offerte? Wij horen graag van u en kunnen u dan tevens meer vertellen over onze overige producten.