Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Archiefkasten

Uitstekende archiefkasten tegen scherpe prijzen

Onze archiefkasten zijn scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een brandvertragende archiefkast, of zoekt u bijvoorbeeld een archiefkast met een rolluik? Blader door de verschillende varianten en kies de toepassing die u voor ogen hebt. Laat de archiefkast extra diep uitvoeren, of laat de archiefkasten op maat maken op basis van uw specifieke wensen. Naast archiefkasten zijn we u graag van dienst met garderobekasten, lockers, werkkasten, en post- en laptopkasten.

Materialen

Maak gebruik van de ijzeren archiefkasten, en kies voor een stevig exemplaar dat op een uitstekende manier dienst zal doen. Kies de archiefkasten van 60 cm diep voor op kantoor, of maak gebruik van de metalen archiefkasten die u op een aantal verschillende manieren inzet. Wat u ook zoekt, wij zorgen er met de goedkoopste archiefkasten graag voor dat u uw spullen en documenten kunt opbergen. Blader door de archiefkastenshop en ga op zoek naar de producten die u aanspreken, om ze op de productpagina verder volledig naar uw wens samen te stellen en direct de bestellen.

Archiefkasten met hangmappen en sloten

Kies voor de archiefkasten met hangmappen, of ga specifiek voor de archiefkasten met sloten die u de mogelijkheid bieden om uw documenten op een veilige manier achter slot en grendel op te bergen. De afsluitbare kasten zorgen voor een degelijke oplossing binnen uw onderneming, maar ook op school komen ze op een goede manier van pas. Bent u op zoek naar een specifieke archiefkastenaanbieding, voor een wit, blauw of rood model?

Blader door onze shop, bekijk ook de overige producten die we u kunnen leveren of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over bijvoorbeeld de materialen.