Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Aantal legborden x

  Garantie x

  Kleur x

  Sluiting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Bezemkasten en schoonmaakkasten

Bezemkast of schoonmaakkast bestellen

Bent u op zoek naar bezemkasten en schoonmaakkasten, specifiek ontworpen voor het dagelijks gebruik? Dankzij de volledig gelaste constructie met een krasvaste poedercoating kiest u voor een goede kwaliteit, waar u ook op de langere termijn uitstekend gebruik van kunt maken. De verstevigde deuren zorgen er met de stootdopen voor dat ze goed sluiten en u de mogelijkheid bieden alles netjes op te ruimen. Met een bezemkast of schoonmaakkast van goede kwaliteit houdt u de rest van het pand of de omgeving netjes. Maak bovendien gebruik van een bezemkast met slot, zodat u de spullen veilig achter slot en grendel op kunt bergen, zonder dat onbevoegden erbij kunnen.

4 producten gevonden

Bezemkasten bestellen

Wilt u een bezemkast bestellen of bent op zoek naar een specifieke bezemkast aanbieding? Blader door de modellen die we voor u beschikbaar hebben, of neem contact met ons op voor een offerte om meerdere kasten te bestellen. U kunt de bezemkasten goedkoop afnemen, omdat we de kosten laag houden en aan de andere kant toch graag een goede kwaliteit leveren. Ga na welke indeling u wenst en van welk formaat u gebruik wenst te maken. Heeft u ook de overige werkkasten en bijvoorbeeld garderobekasten al bekeken? Wij zijn u graag uitgebreid van dienst.

Schoonmaakkasten kopen

Wilt u aan de andere kant een van de schoonmaakkasten kopen, bijvoorbeeld voor in uw magazijn, een kantoor of wellicht op school? De schoonmaakkast in diverse afmetingen is uitstekend geschikt voor gebruik in deze omgevingen, net als binnen een werkplaats, een kantine of een andere locatie binnen uw bedrijf. Welk doel u ook voor ogen heeft, met de schoonmaakkasten en bezemkasten zorgt u ervoor dat u alles netjes op kunt bergen.

Heeft u aanvullende vragen over de bezem- en schoonmaakkasten, of wilt u een offerte op maat aanvragen? Wij horen graag van u.