Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Aantal legborden x

  Garantie x

  Gewicht in kg x

  Kleur x

  Sluiting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Brandvertragende kasten

Matthijs van Pedroshop

Kwalitatief uitstekende brandvertragende kasten

Bent u op zoek naar goedkope brandwerende kasten, zonder dat u aan de andere kant teveel inlevert aan kwaliteit? Maak gebruik van onze aanbiedingen, waarmee we graag zorgen voor een scherpe prijs. Onze brandwerende kasten zijn van een goede kwaliteit en zorgen er daarmee voor dat u de mogelijkheid heeft om uw belangrijke documenten op te bergen. In de brandwerende kast blijven uw documenten langer beschermd tegen de gevolgen van brand, waardoor u hier in de meeste gevallen na een brand nog gewoon gebruik van kunt maken. Bent u op zoek naar brandwerende kluizen, bezoekt u dan onze webshop Kluizenspecialist.nl.

7 producten gevonden

Stevige brandvertragende kast

Bent u op zoek naar een stevige brandwerende kast die voldoende gewicht kan dragen? U kunt maximaal 50kg gewicht op de legborden plaatsen. De kasten zijn brandvertragend conform DIN4102 en zorgen daarmee voor een uitstekende bescherming. Bovendien kunt u rekenen op een dubbelbaard sleutelslot, wat leidt tot een uitstekende beveiliging tegen bijvoorbeeld een ieder die er geen toegang tot dient te hebben. Wat dat betreft kiest u voor een van de brandwerende kasten met uitstekende eigenschappen, die ervoor zorgen dat u uw spullen op een uitstekende manier op kunt bergen.

Online goedkope brandwerende kast kopen

Uiteraard kunt u online een goedkope brandwerende kast kopen, zonder dat u teveel aan kwaliteit inlevert. Bekijk de brandwerende kast prijs en vergelijk die bij voorkeur met de overige kasten die u elders gezien heeft. Wij verzekeren u dat u hier een zeer scherpe prijs betaalt voor de kasten, terwijl u daarmee zorgt voor een uitstekende bescherming tegen bijvoorbeeld de gevolgen van brand. Wat dat betreft vormen de brandwerende kasten een goede bescherming, waar u als onderneming eigenlijk niet zonder kunt.

Meer weten over de verschillende goedkope brandwerende kasten, of benieuwd naar onze andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.