Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Hoogte x

  Breedte x

  Diepte x

  Merk x

  Kleur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Folderkasten en presentatiekasten

Frans van Pedroshop

Strakke folderkasten van goede kwaliteit

Legt u de folders of tijdschriften nog altijd op tafel, daar waar ze zorgen voor een rommelige indruk? Maak gebruik van de folderkasten van uitstekende kwaliteit. U zorgt er daarmee voor dat u de verschillende folders en tijdschriften op een nette wijze kunt ordenen. Daarnaast maakt u het vinden van een bepaald exemplaar een stuk gemakkelijker. Zorg er met een folderkast voor dat uw tafel of bureau vrij blijft van de verschillende documenten en papieren, terwijl u daarnaast zorgt voor een praktische toepassingen voor u en uw medewerkers of omgeving.

5 producten gevonden

Folderkast in meerdere kleuren

Uiteraard kunt u de folderkast bestellen in een kleur die aansluit bij de rest van het interieur zoals u dat zakelijk heeft staan. Maak gebruik van aluminium, grijs, wit of zwart. Zorg er op basis van de hoogte en breedte voor dat u de folderkast op een goede manier kwijt kunt. De tijdschriftenkast in het wit, zwart, of grijs zorgt daarmee voor een praktische aanvulling op het interieur, waar u met veel plezier gebruik van kunt maken. Bent u daarnaast op zoek naar garderobekasten, archiefkasten of wellicht een van de lockers? Blader ook door de overige pagina’s, zodat u een goed beeld krijgt van waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Folderkast of tijdschriftenkast

Dankzij de folderkast of tijdschriftenkast kunt u de verschillende folders en bladen netjes uitstallen, of ze opbergen achter de legborden die er beschikbaar zijn. Dankzij de sterke gelaste constructie en de poeder coating kiest u voor een degelijk geheel, dat we u aan de andere kant op een heel voordelige manier online aan kunnen bieden.

Op zoek naar meer informatie over de folderkasten, of wilt u een offerte aanvragen voor een grote bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.