Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Kleur x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 54

E-mail ons

Folderkasten en presentatiekasten

Frans van Pedroshop

Strakke folderkasten van goede kwaliteit

Legt u de folders of tijdschriften nog altijd op tafel, daar waar ze zorgen voor een rommelige indruk? Maak gebruik van de folderkasten van uitstekende kwaliteit. U zorgt er daarmee voor dat u de verschillende folders en tijdschriften op een nette wijze kunt ordenen. Daarnaast maakt u het vinden van een bepaald exemplaar een stuk gemakkelijker. Zorg er met een folderkast voor dat uw tafel of bureau vrij blijft van de verschillende documenten en papieren, terwijl de folderkast daarnaast zorgt voor een praktische toepassingen voor u en uw medewerkers of omgeving.

4 producten gevonden

Folderkast in meerdere kleuren

Uiteraard kunt u de folderkast bestellen in een kleur die aansluit bij de rest van het interieur zoals u dat zakelijk heeft staan. Maak gebruik van aluminium, grijs, wit of zwart. Zorg er op basis van de hoogte en breedte voor dat u de folderkast op een goede manier kwijt kunt. De tijdschriftenkast in het wit, zwart, of grijs zorgt daarmee voor een praktische aanvulling op het interieur, waar u met veel plezier gebruik van kunt maken. Bent u daarnaast op zoek naar garderobekasten, archiefkasten of wellicht een van de lockers? Blader ook door de overige pagina’s, zodat u een goed beeld krijgt van waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Folderkast of tijdschriftenkast

Dankzij de folderkast of tijdschriftenkast kunt u de verschillende folders en bladen netjes uitstallen, of ze opbergen achter de legborden die er beschikbaar zijn. Dankzij de sterke gelaste constructie en de poeder coating kiest u voor een degelijk geheel, dat we u aan de andere kant op een heel voordelige manier online aan kunnen bieden.

Op zoek naar meer informatie over de folderkasten, of wilt u een offerte aanvragen voor een grote bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.