Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Project bij Gemeente Schagen

Afgelopen februari 2017 hebben wij in samenwerking met onze leverancier 300 stuks cube lockers PDC-430 mogen leveren en inhuizen bij de Gemeente Schagen. Naast de PDC-430 cube lockers heeft de Gemeente Schagen ook gekozen voor het inrichten van een lockerwand met de Bisley cube lockers in de kleur zilvergrijs. De PDC-430 cube lockers zijn geplaatst in roldeurkasten verdeeld over drie verdiepingen. De PDC cube lockers zijn allen voorzien van een mechanisch cijferslot. Met de cube lockers biedt Gemeente Schagen haar medewerkers de mogelijkheid om persoonlijke eigendommen veilig op te bergen. De medewerkers van Gemeente Schagen zijn enorm blij met deze mooie oplossing!

    


Project bij Industriële Diensten Heino

Industriële Diensten Heino benaderde het team van Pedroshop met een specifieke wens. Voor opbergen van schone werkkleding wenste zij een garderobekast met enkel legborden. De garderobekast moest voorzien zijn van vier legborden, een pootframe en een stofkap en mocht maximaal 45 cm breed zijn. Samen met onze SQ leverancier hebben wij geheel naar wens een garderobekast geproduceerd voor Industriële Diensten Heino. De SQ garderobekast kent met het pootframe en de stofkap een totale hoogte van 214 cm. De garderobekasten zijn elk 45 cm breed, 50 cm diep en kennen vier legborden. Om de kasten aan te laten sluiten bij de al staande garderobe- en lockerkasten zijn de garderobekasten uitgevoerd in de kleur lichtgrijs. 

    


Project bij Matrix Innovation Center in Amsterdam

Het Matrix Innovation Center in Amsterdam heeft gekozen voor halfhoge PDC lockerkasten passend aan het kleurgebruik in de ruimten. De lockerkasten kennen de vrolijke kleuren rood, oranje en geel. Volledig aansluitend op het interieur!
De lockerkasten zijn geplaatst in samenwerking met Interieuratelier Panis. Een aantal lockerkasten zijn voorzien van een postsleuf. Deze lockerkasten worden tevens gebruikt als postvakkenkasten. Dit is mogelijk door de namen van de medewerkers te plaatsen op het label in de labelhouder van de lockerdeur. Al deze PDC lockerkasten zijn afgewerkt met een 25 mm dik topblad. 

 

Project bij Vancis BV in Amsterdam

Bij Vancis - gevestigd in Science Park Amsterdam - hebben we in samenwerking met Interieuratelier Panis een aantal PDC lockerkasten geplaatst.
Er is gekozen voor halfhoge PDC lockerkasten met 9 deuren. De ombouw van de lockerkasten in gepoedercoat in de gewenste kleur wit. De deuren van deze lockerkasten zijn afgewerkt met verschillende kleuren, afwisselend van wit, groen tot antraciet, voor een speels en fris effect. De halfhoge lockerkasten zijn voorzien van postsleuven. Naast de opbergmogelijkheid die er wordt aangeboden met deze lockerkasten, worden deze lockerkasten direct gebruikt als postvak. Erg handig!
Daarnaast is er gekozen voor de PDC lockerkast met 15 deuren. Deze lockerkasten zijn in de gewenste kleuren wit en blauw gepoedercoat, zodat deze perfect aansluiten op de rest van het interieur. Door de mooie kast ombouw - ontworpen door Interieuratelier Panis - komen de kluisjes uitstekend tot hun recht!

 

Project bij KP Holland in Naaldwijk

KP Holland, plantenkwekerij heeft zich uitgebreid naar Naaldwijk in Zuid-Holland. In dat nieuwe pand moesten nog stellingen geplaatst worden waarin ze massaal konden kweken. Ze kwamen naar ons toe met de vraag of wij stellingen konden leveren van 3,5 meter hoog. Dit is niet gebruikelijk; de meeste stellingen gaan niet hoger dan 3 meter. Onze metalen stellingen kunnen dat echter wel. Samen met MAUS.NL gingen we aan de slag en hebben zo 5 volledige ruimtes ingericht met metalen stellingen. Deze worden nog afgemaakt met lampen en leidingen om een goed functionerend systeem te creëren.

    


Project bij Van Kats Machines in Lopik

Bedrijf Van de Kats, makers van tuinmachines en -gereedschap in gemeente Lopik in Utrecht, hebben recent een nieuw pand gekocht en daarvoor zochten ze nog naar inrichting voor hun nieuwe werkplekken, kantine, magazijn en showroom.
Ze kwamen naar ons toe met de vraag of wij konden helpen. In samenwerking met MAUS.NL zijn inmiddels de nieuwe werkplekken af! Drie bureaus met bureaustoelen, een swopper en een ladeblok? Geen enkel probleem! Nu zijn we nog niet helemaal klaar, dus is het binnenkort weer tijd om terug te komen en de klus af te maken!

    


Gepoedercoate grootvakstellingen voor privé gebruik

Onze normale grootvakstellingen komen standaard in de kleuren blauw en oranje. De reden van deze kleur is dat oranje een signaalkleur is en je daardoor minder snel met je heftruck er tegenaan rijdt. Soms wilt iemand liever dat zijn nieuwe grootvakstellingen passen bij de rest van zijn interieur. Dit was ook hier het geval en de klant heeft er dus voor gekozen om de stellingen te laten poedercoaten in een gewenste RAL-kleur. In dit geval een mooie grijstint net zoals de onderkant van de achterwand. En voilà!

   


Metalen stellingen voor privegebruik

In Brasschaat, België vroeg een klant naar metalen stellingen in een privé setting. Wij gingen samen met MAUS.nl heen en weer om voor hun de stellingen in elkaar te zetten. Met meerdere configuraties van verschillende dieptes en hoogtes hebben we er uiteindelijk een mooi en functioneel resultaat van gemaakt!

    


Bureaus en een vergadertafel in Ochten

Vorige week maandag gingen we langs bij onze klant Lingebrug in Ochten. Zij vroegen om een grote, praktische vergadertafel en een steropstelling voor bureaus. Dat is voor ons gelukkig een fluitje van een cent. We kwamen langs om de spullen te leveren en monteren, en voilà!

  


Elektrische zit-sta bureaus in Veenendaal

Samen met MAUS stonden we vorige week voor de deur van AXA in Veenendaal. Hun bureaus waren toe aan vervanging. Deze keer wilden ze graag gaan voor elektrische bureaus. Op de onderstaande afbeelding ziet u hoe een bureau in elkaar wordt gezet, met de poten de lucht in.
Met deze elektrische bureaus kunnen hun medewerkers nu makkelijk afwisselen tussen staand en zittend werken, en kunnen ze makkelijker een ergonomische houding aannemen. Wisselen tussen gebruiker? Ook dat is met deze bureaus geen probleem!