Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Garantie x

  Kleur deur x

  Kleur ombouw x

  Kolombreedte in cm x

  Type deur x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Politie garderobekasten

Metalen garderobekasten speciaal voor politieagenten en politiebureaus

Politie garderobekasten zijn gemaakt van metaal en zijn voorzien van sleufdeuren. De PDC garderobekasten hebben een kolombreedte van 50cm en beschikken over een enkele deur. U kunt rekenen op een blauwe kleur. De politie garderobekasten zijn standaard voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels. U kunt daarnaast gebruik maken van een valgrendelsluiting of een elektronisch slot.

1 product gevonden

Robuuste politie garderobekasten

De politie garderobekasten zitten op een robuuste wijze in elkaar en zijn geschikt voor zowel zwaar als intensief gebruik. De kasten kunnen tegen een stootje en zijn bovendien extra diep. Dat betekent dat u meer opbergruimte heeft in de politie garderobekasten. U kunt de deuren tot 180 graden openen. Dankzij 3 hoedenplanken en een kledingstang met haken kunt u er diverse persoonlijke eigendommen of kledingstukken in kwijt. Er is in de politie garderobekasten een kluis aanwezig, bijvoorbeeld om een wapen en munitie te plaatsen.

Garderobekasten voor de politie met kluis

De garderobekasten voor de politie zijn voorzien van een stevige kluis, die tevens dienst kan doen als ruimte voor waardevolle persoonlijke eigendommen. De kluis in de politie garderobekast is voorzien van een dubbelwandige deur en een 3-puntssluiting. Dankzij de perforatiegaten in de achterwand van de garderobekast bestaat er voldoende mogelijkheid tot ventilatie. De politie garderobekasten zijn 50cm diep en dankzij onze maatwerkmogelijkheden kunt u die uitstekend naar wens laten afwerken of indelen. U kunt op deze politie garderobekasten gebruik maken van verschillende slotopties. Wenst u een elektronisch slot, een mechanisch cijferslot of een valgrendelsluiting? We kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op.