Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Accessoires

Diverse accessoires voor uw zakelijke kasten

Bent u op zoek naar accessoires voor archiefkasten, lockers of wellicht garderobekasten? Is er een onderdeel gesneuveld, of wilt u graag wat reserve-onderdelen achter de hand houden voor het geval dit gebeurt? Wat het doel ook is dat u voor ogen heeft, dankzij onze accessoires voor de verschillende kasten kunt u hier optimaal gebruik van maken. Uiteraard zijn de accessoires voor de archiefkasten en lockers van dezelfde kwaliteit als de kasten zelf, waardoor u kunt rekenen op een lange levensduur tegen een scherpe prijs.

Accessoires voor archiefkasten

Binnen de accessoires voor archiefkasten heeft u de keuze uit onder andere legborden, met de breedtes zoals die passen bij de verschillende kasten waar u een keuze uit kunt maken. Wilt u daarnaast gebruik maken van een uittrekbaar legbord, of gaat het u aan de andere kant juist om een van de hangmappenframes waar u naar op zoek bent? De diverse accessoires zijn scherp geprijsd, net als de archiefkasten die u in verschillende varianten kunt bestellen. Blader er zelf doorheen en ga bijvoorbeeld op zoek naar een draaideurkast of een roldeurkast die perfect aansluit op de rest van uw interieur.

Accessoires lockers en garderobekasten

Zoekt u naar een zitbank voor in de garderobekast, of wellicht naar een stofkap die u in combinatie met de kasten kunt gebruiken? Verder kunt u onder andere cijferplaatjes voor de lockers of kasten aanschaffen, waarmee u een ieder een eigen nummer mee kunt geven. De accessoires zorgen ervoor dat u optimaal praktisch gebruik kunt maken van de verschillende lockers en de garderobekasten die u bij ons voordelig en online aan kunt schaffen.

Bent u op zoek naar een specifiek accessoire, of heeft u vragen over de compatibiliteit? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.