Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Garderobekast schoon/vuil PDC-T220, 2-koloms, 4-deurs, blauw

Een garderobekast van PDC met verdeelschot kunnen we ook leveren in de variant 2 koloms, 4-deurs. De PDC-T220 kent 2 kolom voorzien van 4 deuren. Achter iedere deur bevindt zich een kledingstang met haken. In het midden van het garderobevak treft u een scheidingswand of ook wel verdeelschot. Zeer handig voor het scheiden van schone en vuile kleiding of van privé en werkkleding.

De PDC garderobekast kent een stevige gelaste constructie en is netjes afgewerkt met een krasvaste epoxy poedercoating. De deuren zijn voorzien van een RSV veerscharnier wat het mogelijk maakt om de deuren tot maar liefst 110 graden te openen. De stootdoppen aan de binnenzijde van de deur  zorgen voor een gedempte sluiting. Ook is de binnenzijde van de deur voorzien van een omegaprofiel voor extra stevigheid. De deuren van de PDC garderobekast zijn glad afgewerkt en rechtsdraaiend. Ook de achterzijde van de garderobekast is voorzien van perforatie voor natuurlijke ventilatie. De zijkanten van de PDC-T220 garderobekast is voorzien van koppelgaten. De garderobekasten van PDC zijn zijdelings te koppelen door het PDC koppelmateriaal – te bestellen als accessoire.

De PDC-T220 is prima toepasbaar binnen omgevingen waar men kleding en persoonlijke eigendommen veilig en netjes opgeborgen ziet. Standaard is iedere deur van de PDC garderobekast voorzien van een uniek cilinderslot incl. 2 sleutels. Maar ook andere slotopties zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een mechanisch cijferslot of een valgrendelsluiting voor een hangslot.

Daarnaast is de PDC-T220 garderobekast naar wens uit te breiden met de beschikbare PDC accessoires. Zo is er voor de PDC garderobekast een passend pootframe of stofkap leverbaar. Door een pootframe komt de garderobekast hoger van de vloer af te staan – maakt het schoonmaken onder de kast mogelijk. Een stofkap op de garderobekast voorkomt dat er spullen op de kast worden geplaatst en worden achtergelaten. 

De PDC garderobekasten zijn standaard leverbaar in 3 typen deuren. Zo kennen we de volledig gladde deuren, maar zijn er ook deuren met sleuven en deuren met perforatie. Alle 3 de typen deuren zijn leverbaar in de standaard kleuren lichtgrijs, blauw en rood. De verschillende typen en kleuren deuren zijn goed met elkaar te combineren. Nog meer opberg mogelijkheden nodig? Een wand met opbergers voor uw personeel kunt u speelser maken door garderobekasten van PDC te combineren met lockerkasten van PDC!Meer bestellen? Offerte aanvragen >

PDC-80 onderzet zitbank, voor PDC garderobe- en lockerkast 80 cm, lichtgrijs
Aantal
Kleur
Prijs
€ 78,50
€ 56,50
U bespaart 28%
Stofkap PDC-80, 80 cm breed, lichtgrijs
Aantal
Kleur
Prijs
€ 48,50
€ 35,01
U bespaart 28%
PDC-40 pootframe, voor PDC garderobe- en lockerkast vanaf 40 cm breed, lichtgrijs
Aantal
Kleur
Prijs
€ 22,50
€ 19,04
U bespaart 15%
Cijferplaatje PDC tbv garderobe- en lockerkasten PDC
Aantal
Prijs
€ 3,50
€ 1,23
U bespaart 65%
Moedersleutel PDC
Aantal
Slot
Prijs
€ 18,50
€ 16,50
U bespaart 11%
Merk:
PDC
Hoogte in cm:
180
Breedte in cm:
80
Diepte in cm:
50
Model:
Schoon / vuil verdeling
Kolombreedte:
40 cm
Aantal deuren:
4
Type deur:
Glad
Kleur deur:
Blauw
Kleur ombouw:
Lichtgrijs
Garantie:
2 jaar
Artikelnummer:
PHTD18024-7035-5010
Materiaal:
Metaal
€ 359,00 € 236,50
€ 286,17 incl. btw
Uw voordeel € 122

Kleur deuren
Afwerking deuren
Sluiting


Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 2 jaar


  Deel dit artikel met anderen