Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Postvakkenkast PDC-645, 15-deurs, lichtgrijs

Op zoek naar een kast voor verdeling en veilig opbergen van post? Dan biedt de PDC postvakkenkast 645 wellicht uitkomst. 

De PDC-645 postvakkenkast biedt ruimte voor verdeling en opbergen van post voor 15 medewerkers of inwonende. Naast opbergen van post is in de postvakkenkast PDC-645 ook ruimte voor het opbergen van persoonlijke eigendommen en/of een kleine tas.

De PDC postvakkenkast kent een stevige gelaste constructie en is netjes afgewerkt met een krasvaste epoxy poedercoating. De deuren van de PDC-645 zijn volledig glad afgewerkt. Op de deuren treft u een labelhouder voor plaatsing van een PDC etiketvel. Daarnaast treft u een postsleuf voor uitgeven van post. De postsleuf kent de afmeting 23*1,5 cm. De deuren van de PDC-645 laptop lockerkast zijn rechtsdraaiend en voorzien van een RSV penscharnier wat het mogelijk maakt om de deuren tot maar liefst 110 graden te openen. De stootdoppen aan de binnenzijde van de deur  zorgen voor een gedempte sluiting. De achterzijde van de postvakkenkast is voorzien van perforatie voor natuurlijke ventilatie. De zijkanten van de PDC-640 postvakkenkast is voorzien van koppelgaten. De lockerkasten van PDC zijn zijdelings te koppelen door het PDC koppelmateriaal – te bestellen als accessoire.

Post, persoonlijke eigendommen en eventueel een kleine tas kunnen veilig worden opgeborgen daar waar ieder vak standaard is voorzien van een cilinderslot inclusief twee sleutels. Als optie kunt u kiezen voor een hangslot voor gebruik ven een hangslot.

De PDC-645 postvakkenkast kent 15 vakken = post uitgeven voor 15 personeelsleden of inwonende. De post is bijvoorbeeld uit te delen of in te nemen door de conciërge door de centrale deur. De centrale deur biedt toegang tot de 15 postvakken. De conciërge of beheerder van het pand heeft de mogelijkheid om via de centrale deur alle vakken te openen voor bijvoorbeeld het uitvoeren van een controle of gemakkelijk en snel uitdelen van de poststukken.

De eigenaar van het postvak kan met een eigen cilinderslot het vak openen voor uitnemen van post en eventuele opgeborgen persoonlijke eigendommen en/of een kleine tas.

De postvakkenkast PDC-645 is 180 cm, 40 cm breed en 50 cm diep. De ombouw van de kast kent standaard de kleur lichtgrijs RAL7035 en de deuren zijn leverbaar in de kleuren blauw RAL5010 en lichtgrijs RAL7035.

Deze postvakkenkast plaatst u plat op de grond. Wenst u onder de postvakkenkast te kunnen schoonmaken? Kies dan voor de kast die staat op een gelast pootframe.

Naast een 15-deurs postvakkenkast is er ook een 10-deurs PDC postvakkenkast leverbaar.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
PDC
Hoogte in cm:
180
Breedte in cm:
40
Diepte in cm:
50
Type kast:
Postkast
Kolombreedte:
40
Aantal deuren:
15
Type deur:
Glad
Kleur deur:
Lichtgrijs
Kleur ombouw:
Lichtgrijs
Garantie:
2 jaar
Artikelnummer:
OPK180115-7035
Materiaal:
Metaal
EAN:
0641243718132
€ 475,00 € 391,30
€ 473,47 incl. btw
Uw voordeel € 83

Kleur deur
Gelast pootframe
Sluiting


Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 2 jaar


  Deel dit artikel met anderen