Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Aantal deuren x

  Kleur deur x

  Type deur x

  Kolombreedte x

  Garantie x

  Model x

  Kleur ombouw x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 54

E-mail ons

WhatsApp

FSP

Kunststof locker- en garderobekasten

FSP is het merk voor leveren van kunststof locker- en garderobekasten. De onderneming is opgericht in 1970 in België en verkoopt sinds 2013 de FSP locker- en garderobekasten. De komst van de kunststof garderobe- en lockerkasten is een gat in de markt voor heel Europa. Nog iedere dag spelen de FSP garderobe- en lockerkasten een belangrijke rol in de markt voor kantoor- en bedrijfsmeubelen. 

6 producten gevonden

Locker- en garderobekasten van goede kwaliteit

FSP levert producten van goede kwaliteit. De kunststof locker- en garderobekasten van FSP zijn ideaal voor op school, in de kantine of bij een sportcomplex. De locker- en garderobekasten zijn vervaardigd uit propyleen. Propyleen is een kleur- en geurloze kunststof. Het propyleen kunststof is bestand tegen kou en nattigheid. Prima dus voro plaatsing buiten! Omdat het propyleen naast bestandheid tegen nattigheid ook geurloos is, zijn de locker- en garderobekasten ook ideaal inzetbaar in bijvoorbeeld de voedselverwerkende industrie.

Verschillende RAL kleuren

Blader online door ons uitgebreide assortiment kunststof locker- en garderobekasten van FSP. De FSP locker- en garderobekasten zijn er in veel verschillende maatvoeringen. Bent u opzoek naar een locker voor opbergen van bijvoorbeeld uw laptop? Kies dan voor een cube locker. Wenst u naast het opbergen van persoonlijke eigendommen ook een kledingstuk in de kast op te bergen? Kies dan voor een garderobekast van FSP. Heeft u een model gevonden passend bij uw wensen? Kies dan uit een van de vele beschikbare kleuren. Voor een speels effect kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor verschillende kleuren. De producten van het kantoormeubilair van PDC zijn namelijk verkrijgbaar in meerdere kleuren.