Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

SQ trolley voor opbergen tablets, 2-deurs, geel, 105*73*44 cm

Nieuw en online bij ons verkrijgbaar: De SQ tablet trolley – Deze SQ tablet trolley is geschikt voor de opberging van 32 tablets en/of smartphones. Tevens is er ruimte voor het veilig opbergen van 1 laptop. De tablet trolley is voorzien van stroomvoorziening voor alle tablets en/of smartphones met LED indicatie (ieder vak is voorzien van een stroompunt).

SQ kent een uitgebreid assortiment aan trolleys. De SQ tablet trolleys zijn naar eigen wens samen te stellen. Opties uit verschillende kleuren deuren en ombouw. Deze tablet trolley kent voor de deuren de kleurcode: Geel Ral 1023 en voor de ombouw: Wit Ral 9010. De SQ tablet trolley is leverbaar in 16 verschillende kleuren en kleurcombinaties. Op de trolley komt een 18 mm dik topblad. Keuze uit zwart of wit.

De SQ tablet trolley is geschikt voor tablets en/of smartphones. Bijgeleverd wordt een aansluitsnoer van 3 meter. Er is een sequenzer ingebouwd om overbelasting te voorkomen. Middels de LED verlichting wordt de status van het opladen van tablets en/of smartphones aangegeven. De laadpunten zijn uitgerust met tablethouders van schuim en de stroompunten kennen een energiebesparende functie. De trolley is afsluitbaar middels driepunts sluiting. De trolley kent 4 wielen: 2 geremd, 2 ongeremd. Ook is deze trolley voorzien van perforatiegaten aan zij- en achterwand: ventilatie. Aan de bovenkant van de trolley bevinden zich 2 duwbeugels. De tablet trolley beschikt over één draaigreep met cilinderslot op de deur. Tevens is de SQ tablet trolley voorzien van rubberen randen om te voorkomen dat er schade ontstaat.

De afmeting van deze tablet trolley is: h105*b73*d44 cm. Binnen afmetingen per vak (maximaal): h8*b33*d42 cm. De SQ laptop trolley valt onder een garantie van 3 jaar.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Moedersleutel cilinderslot SQ
Aantal
Prijs
€ 18,50
€ 16,50
U bespaart 11%
Merk:
SQ
Aantal opbergvakken:
32
Hoogte in cm:
105
Breedte in cm:
73
Diepte in cm:
44
Aantal deuren:
2
Type deur:
Glad
Uitgevoerd met:
Wielen
Kleur deur:
Geel
Kleur ombouw:
Wit
Garantie:
3 jaar
Artikelnummer:
CL-TT32-9010-1023
Materiaal:
Metaal
€ 2479,85 € 1779,00
€ 2152,59 incl. btw
Uw voordeel € 700

Kleur deur
Kleur ombouw
Topblad
Sluiting


Gratis verzending
Levertijd 6 tot 8 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 3 jaar


  Deel dit artikel met anderen