Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Halfhoge haccp garderobekast FSP 6A1, 1-deurs, 38 cm breed, geel

Nieuw in ons assortiment: kunststof halfhoge garderobekasten van FSP! De kunststof halfhoge garderobekasten van FSP zijn ideaal voor plaatsing buiten bij een sportveld, bij een fietsenstalling of langs de boulevard of in natte ruimten.

De FSP halfhoge garderobekasten zijn vervaardigd uit poly-ethyleen = kunststof. Het kunststof kent een UV bestendigheid van de 8ste graad. De lockerkast is leverbaar in verschillende kleuren. De halfhoge garderobekast leveren we standaard met een lichtgrijze ombouw. De deuren zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze halfhoge garderobekast is enkel leverbaar op bestelling. Deze garderobekast kent een lichtgrijze ombouw en gele deuren. 

Deze FSP halfhoge garderobekast is een FSP 6A1 garderobekast. De kast kent 1 kolom en is voorzien van 1 deur. De kolombreedte van de kunststof lockerkast is 38 cm. De breedte maatvoering bij opening van de deur is 30 cm en de binnenmaat 29 cm. Een prima formaat voor het opbergen van een helm, jas en/of tas. De hoogte van de lockerkast is 130 cm en de diepte 45 cm. 

Jassen, tassen en eigendommen kunnen netjes afgesloten worden opgeborgen. Standaard is de FSP kunststof lockerkast voorzien van een beugel voor sluiting middels een hangslot. De metalen beugel is bevestigd aan de ombouw van de kast en gaat door de deur, waardoor inbraak onmogelijk wordt. Andere slotopties als een cilinderslot, muntslot of een elektronisch cijferslot zijn ook mogelijk. 

De FSP kunststof garderobekast is naar wens uit te breiden met verschillende accessoires. Te denken aan nummering per duur, een stofkap tegen stof of vuil en een sokkel.

De FSP kunststof garderobekast kent standaard geen legbord of kledingroede aan de binnenzijde van de deur. Is dit gewenst? Dit kunt u bestellen als accessoire! Een legbord en een kledingroede zijn te bestellen als accessoire. Met een legbord en kledingroede maak je de kast geschikt voor ophangen en neerleggen van eigendommen. 
Doordat de accessoires los te bestellen zijn, is het ook mogelijk om achter de deur enkel legborden te plaatsen. De kast kan dan worden opgedeeld in verschillende vakken. Handig voor opbergen van meerdere stapels kleding! 

De garderobekasten kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld. De garderobekasten worden aan elkaar vastgemaakt met zelf tappende schroeven of popnagels. 

Naast de 1-deurs garderobekast zijn de kunststof locker- en garderobekasten ook leverbaar met 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 of zelfs 9 deuren.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
FSP
Hoogte in cm:
130
Breedte in cm:
38
Diepte in cm:
45
Model:
Standaard
Kolombreedte:
30 cm
Aantal deuren:
1
Type deur:
Glad
Kleur deur:
Geel
Kleur ombouw:
Lichtgrijs
Garantie:
15 jaar
Artikelnummer:
A6GRY-6xxx1
Materiaal:
Kunststof
€ 230,70 € 212,75
€ 257,43 incl. btw
Uw voordeel 8%

Kleur deur
Kleur ombouw


Levertijd 8 tot 12 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 15 jaar


  Deel dit artikel met anderen