Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Cube locker FSP 2A2, 2-deurs, 38 cm breed, zwart

Nieuw in ons assortiment: kunststof cube lockers van FSP! De kunststof cube lockers van FSP zijn ideaal voor plaatsing buiten bij een sportveld, bij een fietsenstalling of langs de boulevard of in natte ruimten.

De FSP cube lockers zijn vervaardigd uit poly-ehtyleen = kunststof. Het kunststof kent een UV bestendigheid van de 8ste graad. De lockerkast is leverbaar in verschillende kleuren. De cube lockers leveren we standaard met een lichtgrijze ombouw. De deuren zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze cube locker is enkel leverbaar op bestelling. Deze cube locker kent een lichtgrijze ombouw en zwarte deuren. 

Deze FSP cube locker is een FSP 2A2 cube locker. De locker kent 1 kolom en is voorzien van 2 deuren. De kolombreedte van de kunststof cube locker is 38 cm. De breedte maatvoering bij opening van de deur is 30 cm en de binnenmaat 29 cm. Een prima formaat voor het opbergen van een helm, jas en/of tas. De hoogte van de cube locker is 46,5 cm en de diepte 45 cm. 

Jassen, tassen en eigendommen kunnen netjes afgesloten worden opgeborgen. Standaard is de FSP kunststof cube locker voorzien van een beugel voor sluiting middels een hangslot. De metalen beugel is bevestigd aan de ombouw van de kast en gaat door de deur, waardoor inbraak onmogelijk wordt. Andere slotopties als een cilinderslot, muntslot of een elektronisch cijferslot zijn ook mogelijk. 

De FSP kunststof cube locker is naar wens uit te breiden met verschillende accessoires. Te denken aan nummering per deur, een stofkap tegen stof of vuil en een sokkel.

De cube lockers kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld. De cube lockers worden aan elkaar vastgemaakt met zelf tappende schroeven of popnagels. 

Niet alleen koppelen is mogelijk, ook stapelen. Deze cube locker kan gemakkelijk op een andere FSP 2-deurs kast geplaats worden, wat maakt dat je een lockerkast naar wens kan samen stellen. 

Naast de 2-deurs cube locker zijn de kunststof locker- en garderobekasten ook leverbaar met 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8 of zelfs 9 deuren.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Merk:
FSP
Hoogte in cm:
46,5
Breedte in cm:
38
Diepte in cm:
45
Model:
Cube
Kolombreedte:
30
Aantal deuren:
2
Type deur:
Glad
Kleur deuren:
Zwart
Kleur ombouw:
Lichtgrijs
Garantie :
15 jaar
Artikelnummer:
A2GRY-1xxx2
Materiaal:
Kunststof
€ 105,90 € 97,50
€ 117,98 incl. btw
Uw voordeel 8%

Kleur deuren


Levertijd 8 tot 12 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 15 jaar


  Deel dit artikel met anderen