Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Elektronisch slot PDC Sola VERSA, verticale plaatsing, zwart

De locker of garderobekast van PDC kan worden uitgevoerd met het elektronische slot Sola VERSA. Het nieuwste model onder de Sola sloten! De locker- of garderobedeur kan worden geopend en gesloten door een pincode. Het elektronische slot Sola VERSA is een prima oplossing voor openen en sluiten van locker- en garderobedeuren met vele programeer mogelijkheden. Zo is het slot bijvoorbeeld in te stellen voor vaste en wisselende gebruikers. 

Het slot kent een fraai, strak design wat de locker- of garderobedeur een chique uitstraling geeft. Het Sola VERSA slot kent een zwarte kleur. Dit slot is ook leverbaar in de kleur nikkel / chroom. 

Deze variant wordt verticaal op de deur geplaatst. We kunnen het slot ook leveren voor horizontale plaatsing. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Hieronder bij de accessoires kunt u de Manager en Programming Keys vinden. Deze Keys zijn noodzakelijk voor het optimaal in gebruik nemen van het elektronische slot.

De Manager Key heeft de volgende functies: het bedienen van het slot, het overschrijven van de gebruikerstoegang, toegang mogelijk maken voor managementinspectie, levert externe voeding en bevat toewijzing van gebruikerslegitimatie.

De Programming Key heeft de volgende functies: het bedienen van het slot, het overschrijven van de gebruikerstoegang, toegang mogelijk maken voor managementinspectie, levert externe voeding en bevat de functie voor het instellen van de slotfunctionaliteit (afwisselende gebruikers of vaste gebruikers).

Voor 1 slot kunnen max. 25 Manager Keys worden geprogrammeerd. 1 Programming Key is toegestaan per slotgroep (totaal aantal sloten die in gebruik worden genomen op locatie).

Wij raden het altijd aan om beide Keys aan te schaffen voor een optimale ervaring en functionaliteit met het in gebruik nemen van het elektronische slot.Meer bestellen? Offerte aanvragen >

Manager Key voor elektronisch slot Sola KEY, VERSA en VERSA RFID
Aantal
Prijs
€ 60,00
€ 42,50
U bespaart 29%
Programming Key voor elektronisch slot Sola KEY, VERSA en VERSA RFID
Aantal
Prijs
€ 75,00
€ 53,00
U bespaart 29%
Merk:
PDC
Type:
Pincodelslot Electronisch
Kleur:
Zwart
Garantie:
2 jaren
€ 124,50 € 101,50
€ 122,82 incl. btw
Uw voordeel 18%

Kleur


Levertijd 4 tot 5 weken
Bezorgmethode: begane grond, via trap of lift
14 dagen bedenktijd
Gegarandeerd de beste prijs
Garantie 2 jaren


  Deel dit artikel met anderen