Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Hoogte in cm x

  Breedte in cm x

  Diepte in cm x

  Merk x

  Aantal deuren x

  Kleur x

  Sluiting x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Zadelkasten

Goedkope zadelkast bestellen

Bent u op zoek naar zadelkasten van goede kwaliteit, tegen een scherpe online prijs? Blader door onze kasten, stuk voor stuk volledig gelast en daardoor zeer robuust. De kasten zijn afgewerkt met een epoxy poeder coating structuur, waardoor we de kosten laag kunnen houden en u kunt rekenen op een degelijk geheel. Bepaal de zadelkasten afmetingen die u wenst en bekijk onder andere de indeling van de zadelkast. Komt deze overeen met uw wensen? Plaats dan direct uw bestellen, of vraag een offerte aan voor een levering op maat.

1 product gevonden

Zadelkasten kopen

Wilt u de zadelkasten graag voordelig aanschaffen, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een beperkt budget? Wij zorgen online voor een scherpe zadelkast aanbieding, op basis waarvan u de mogelijkheid heeft een van de degelijke kasten aan te schaffen. Wij hanteren een scherpe zadelkast prijs en zorgen er daarmee graag voor dat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Zoekt u naar een zadelkast met een 2-deurs uitvoering, of wilt u een zadelkast kopen die op een andere manier aan uw wensen voldoet? Bekijk ook onze schoonmaak- en bezemkasten, net als de overige kasten waarmee we u graag van dienst zijn.

Materialen en ruimten

Uiteraard kunt u de zadelkasten gebruiken in een aantal verschillende ruimten. Maak er gebruik van in de manage, in de stallen of wellicht in een andere schuur die u heeft staan. De zadelkasten van staal of metaal zijn van een uitstekende kwaliteit en houden zich goed in de verschillende omstandigheden. Plaats de zadelkasten in de paardenstal en zorg er daarmee voor dat u er altijd eenvoudig de toegang tot heeft.

Meer weten over onze zadelkasten of een offerte aanvragen voor een levering op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan zijn we u er graag mee van dienst.